maandag 2 december 2013

Een tester die een blijver bleek...

Ik wilde een tas om naar de lessen te gaan. Zo één waar al mijn gerief in kan. Dus ik nam een boek bij de hand waar ik (schaamrood stijgt me naar de wangen) nog niks uit gemaakt heb, hoewel hij hier al lang stof ligt te vangen.
Ik nam een teststofke (want ik was niet zeker of de tas wel groot genoeg zou zijn) en knipte en stikte dat het een lieve lust was. Om dan tot de ontdekking te komen dat de tas echt wel te klein was. Maar ook dat mij dat helemaal niks kon schelen want dat ik er helemaal verliefd op was.
De combinatie 'teststofkes' (in dit geval IKEA-stofkes) bleek zo geslaagd, en het model zo handig, dat ik ze nu toch dagelijks gebruik, want mijn brooddoos, thermoske en flesje water passen er perfect in. (en mocht dat niet zo zijn, dan zocht ik wel een andere reden om ze dagelijks te gebruiken, zo content ben ik er van!)

Ik heb jullie genoeg in spanning gehouden hé, hier is ze:

De tas met verzonken rits. Schoon hé.Ik ben heel tevreden van de kleurencombinatie!5 opmerkingen:

  1. Amai zo een mooie tas. Je geeft me echt zin om het ook eens te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. zeker doen! Alleen niet twee canvasachtige stoffen gerbuiken zoals ik: de tas was op verschillende plaatsen te dik om te stikken, want nu zit er een 'slagske' in mijn machine... :( Maar met een canvas en een katoentje moet het wel lukken.

      Verwijderen