vrijdag 11 oktober 2013

Nore is de eerste in de rij...

Het is hier een tijdjes stil geweest. Er rolde wel vanalles vanonder de naaimachine, maar meestal werd dat zo snel in gebruik genomen, dat er geen foto van genomen werd. En laat ons eerlijk zijn, een naaiblog zonder foto's... not done!

Er wordt in onze omgeving de laatste jaren serieus voortgeplant. Pas op, ik ben daar fan van!
En bij nieuwe baby's horen ook cadeautjes. En daar ben ik nu toevallig ook fan van!

Anyway, Nore werk vorige week geboren. De avond van de dag waarop ze ter wereld kwam, zette ik mij al achter de naaimachine. Een Noodlehead zou het worden.  Ik kocht het patroontje een paar maand geleden samen met deze dame aan. 


Het werd een roze versie. Typisch voor een meisje, maar omdat ik vermoed dat de kleine Nore niet veel roze cadeautje zal krijgen, ging ik toch voor traditioneel roze. (Volgens het lief een vreemde redenering. Zal wel ergens een hersenkronkel zijn of zo.)

Haar naam werd er op geflockt met behulp van mijn nieuwe vriendin. We werkten ook samen om een body'tje te flocken.Er werd een superzacht katoenen dekentje gebreid om het mandje te vullen. Onze eigen kleine kapoenen hebben allebei zo'n dekentje, en verschillende zulke gebreide doekjes, en daar zijn ze nog steeds gek op, dus ik hoop dat ook Nore er van zal genieten.Voila, de eerste in de rij is geblogd en de deur uit. Jullie kunnen er hier nog wel een aantal verwachten. Nog vier babybezoeken te gaan en nog een baby'tje op komst.
1 opmerking:

  1. O, zo schattig! Mooi gemaakt! Eens het knipwerk achter de rug is, valt het patroon best wel mee he, dus een aanrader voor iedereen. Anders alles goed? Ik ga dat flockmachientje dan eens bestuderen, ziet er een heel handig ding uit.
    Gr Sofie!

    BeantwoordenVerwijderen