dinsdag 27 november 2012

Het is af!

Zoals je hier al kon lezen, kreeg de kleine meid onlangs een grote-meisjes-bed. En daar hoorden natuurlijk ook wat nieuwe spullen bij...


Bij sommigen onder jullie gaat er misschien een lichtje branden, want inderdaad: 't is af! De sprei waar ik eind maart (of zo) mee begonnen ben, die jullie hier al konden zien, is AF!  Het heeft heel wat geduld (en haaksteekjes) gekost, maar ik ben er best wel trots op. 140 cm op 200 cm, zodat het heel wat jaren mee kan. Wie weet wordt het zelfs een erfstuk. ;)

Het gestreepte kussentje werd hier in elkaar gestoken. Onder leiding van de enige echte. Bij het thuiskomen werd het meteen aangeslagen door de dochter. Ah ja, want er zat ook een beetje roze in! (Inderdaad, ze zit in een roze periode. Naar 't schijnt gaat dat over...)

En dan werd er ook nog een gepersonaliseerd kussentje gemaakt. 't Is zacht, 't is schattig, 't is roze en dus is ons molleke er redelijk gek op. :) 


Het figuurtje en de letters werden er eerst met vliesofix op gestreken en daarna werd alles met een fijn festonsteekje vastgezet. Een klein knoopje zorgt voor een blinkend oogje. Een rits werd er achteraan op Oonse wijze ingezet. Dochter tevreden en mama tevreden! :)


2 opmerkingen: