woensdag 27 november 2013

Mijn kleine prinses

Mijn dochter, dat is mij prinsesje. Niet (alleen) omdat het mijn enige dochter is. Niet alleen om dat ze helemaal gek is van roze: fuchsia roze, oud roze, zacht roze, fel roze, baby roze, fluo roze, het doet er allemaal niet toe, als het maar als roze kan geklasseerd worden. Ook niet alleen omdat ze alle Disneyprinsessen kent en bewondert en het liefst zou zijn. 

Maar wel omdat ze zowat elke dag na school de verkleedkoffer induikt en dan een prinsessenoutfit uitvist om tot het slapengaan in rond te dansen.

Mijn moeder (u weet wel, het naaiwonder) en ik besloten dus om ze te voorzien van een op maat gemaakte unieke prinsessenoutfit. De mama kwam een dagje op bezoek en we gingen aan de slag. Al snel bleek dat ik het veel eenvoudiger in mijn hoofd had dan het uiteindelijk werd. (Ik dacht dat we na een uur of twee wel zouden klaar zijn. Niets was minder waar...)

Maar uiteindelijk was het de tijd echt wel waard, alleen al om haar gezicht te zien, toen ze het na schooltijd mocht passen.
Serieus, naaien met tule, en zeker met organza, da's echt niet aan mij besteed. Dat is zo glibberig als een paling in een pot confituur. Ik hoop dus uit de grond van mijn hart dat ze hier in past tot de prinsessenobsessie voorbij is...Maar gelukkig was ze wel...1 opmerking: