maandag 15 april 2013

De aanhouder wint... uiteindelijk...

Al een eindje geleden maakte ik een tricot kleedje voor de dochter. En toen het af was, zou ze het aantrekken voor de foto. Maar toen had ze geen zin meer om op de foto te staan. Geen probleem, dacht ik, ik neem wel een foto als ze het de volgende keer aan heeft.
Helaas, de volgende keer dat ze het aanhad, was het zo donker, dat er alleen fletse flits-foto's konden gemaakt worden... (alliteratietje iemand?)
En de keer daarna was de batterij van het fototoestel net leeg.
En de keer daarna had ik er geen zin in.
En zo ging het maar steeds verder. Maar dit weekend gingen we er voor. Genoeg licht, genoeg batterij, een vrolijke dochter... het ideale moment. Alleen was dat buiten mijn kleine peperpoep gerekend...
Maar dan, zo'n 150 foto's later, stond ze ineens stil!
Het patroontje is het Mint T-shirtje uit Ottobre. Ik verplaatste de sluiting naar voor, verlengde het model een beetje en schuinde dat stukje een beetje uit. Molleke is er blij mee, dus wij ook. Vooral nu we het eindelijk hebben vastgelegd...

5 opmerkingen:

 1. hey, die tricot ligt hier ook te wachten! Leuk kleedje geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Barbarah, gisteren het boek ontvangen. Ongelooflijk dat dit het enige exemplaar was uit die reeks die ik nog nooit gelezen had! Heel erg dank je wel!
  Katrien x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog... ik ga je volgen!

  Ik weet niet of je weet dat we cijfers en letters moeten ingeven voor we en bericht kunnen plaatsen... heb ook nog niet lang een blog wist ook niet dat het opstond ik heb het uitgezet!
  je ziet maar wat je er mee doet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik niet, dankjewel dus voor je reactie! En welkom :)

   Verwijderen
 4. Prachtig fotomodel toch :)

  BeantwoordenVerwijderen